Smještaj

Rovinj

Rovinj

Doživjeti Rovinj znači doživjeti taj grad osebujne prošlosti, ali i boja i zvukova vječnog jadranskog i sredozemnog mikrokozmosa, urbanog organizma živih pokreta, unutrašnjeg previranja i nezaustavljive dinamike modernog svijeta. Rovinj se doima kao grad iz filmske priče –sve nam je blisko i poznato, a opet novo i uzbudljivo.

Rovinju nisu mogli odoljeti ni kraljevi i princeze, pisci i umjetnici, ni ini velmože sa svih strana svijeta. Navračao je ovdje austrijski vojskovođa Joseph Maksimilian, vojvoda od Lichteinsteina, saksonski kralj Friedrih August, princeza Maria Theresia. Na ovim je obalama svoje nadahnuće potražio pjesnik Jevtušenko, njemački pisac i aristokrat von Ladenberg, danski književnik Enderson Nexo, šahovski genij Garry Kasparov.

Svi koji su u Rovinj dolazili govorili su o njemu s oduševljenjem. Katkad nisu znali što ih točno privlači, katkad su samo zalutali, katkad stizali zvano, katkad tajno,no uvijek mu se iznova vraćali. Noseći u sebi žar i zdravlje Jadrana, ovaj vas grad- raskriljenih vrata- uvijek dočekuje s tisuću lica svoje ljepote.

Smještaj u objektu – Apartment Porat Rovinj

Smještaj u objektu – Apartment Noemi Rovinj

Smještaj u objektu – Apartment Oaza Rovinj

Smještaj u objektu – Casa Matteotti Rovinj

Smještaj u objektu – Valdibora Sea View Residence Rovinj

Top